Cégünkről

Badacsonytomaj Városüzemeltető Közhasznú Nonprofit Kft. és Badacsonytomaj Város Önkormányzat között a kötelező önkormányzati feladatok ellátására Közhasznúsági szerződés jött létre, mely pontosan meghatározza a cégünk által elvégzett feladatokat, tevékenységeket.

  1. Tevékenységi körök:

A Társaság közhasznú tevékenysége:

Épületbontás, földmunka : e tevékenység keretében az önkormányzati tulajdonú vagyontárgyak (ingó, ingatlan, műemlékvédelem alá tartozó) fenntartása.Növénytermelési szolgáltatás : e tevékenységen belül a védett természeti terület mezőgazdasági jellegű gondozása.Növény-állatkerti működtetése :E tevékenység keretében a természetvédelmi területek működtetését végzi.Hulladékgyűjtés, kezelés :E tevékenység keretében az önkormányzati tulajdonú területek (közterületek) tisztántartása, az összegyűjtött hulladék elhelyezése

Szennyeződés mentesítés : E tevékenység keretében megszünteti Badacsonytomaj város közigazgatási területén az engedély nélküli hulladékot.

Szociális ellátás elhelyezés nélkül  : E tevékenység keretében a hátrányos helyzetű vagy munkanélküli személyeknek nyújtott szakmai rehabilitációs és foglalkoztatási tevékenységek abban az esetben, ha az oktatás lehetősége korlátozott.

Közforgalom számára megnyitott út, híd, alagút, fejlesztéséhez, fenntartásához és üzemeltetéséhez kapcsolódó tevékenység.

E tevékenység keretében az út, utca, jármű és gyalogos közlekedésre szolgáló egyéb úttest és járda, kerékpárút építése, burkolása valamint jelzések felfestése útfelületen, parkolóhelyen.

E tevékenység keretében az autópálya, út, híd,  alagút, parkolóhely, garázs, kerékpártárolók üzemeltetését végzi.

  1. Feladatok

Parkfenntartás:~ 100 000 m2

Sövénynyírás: ~2000 m2

Virágosítás: ~800 m2

Közutak karbantartása: kátyúzás, szennyeződés mentesítés

Kézi szemétgyűjtés közterületen: egész évben minden munkanapon, nyári időszakban hétvégén is. Az úgynevezett kézi szeméttároló edényzetet ürítjük és szállítjuk el, idegenforgalmi idényben az engedély nélkül lerakott szemetet is.

Intézmények karbantartása: az intézmények épületgépészeti és technikai berendezéseinek üzemeltetése és karbantartása ( megrendelés alapján )

Árkok, vízmosások karbantartása: ütemezés szerint végezzük az árkok tisztítását, a kiépített csapadékvíz elvezetők karbantartását.

Köztemetők üzemeltetése: biztosítjuk a működés feltételeit, a városban található összes temetőben. A szemétszállítást, a locsolóvizet és a fenntartási munkákat egyaránt elvégezzük.

Sportpálya karbantartása

Nyilvános illemhelyek üzemeltetése: Kert utca, Rizlingsor.

Strandok üzemeltetése.

Parkolók üzemeltetése: fizető és ingyenes

Erdőgazdálkodás ( önkormányzati erdők )

 

  • Szervezeti felépítés

Az állandó dolgozók létszáma jelenleg 24  fő. Az éves feladatok elvégzésében közmunkaprogramban keretein belül közmunkások is részt vesznek. A nyári időszakban a foglalkoztatotti létszám mintegy 7 fővel bővül, a strandok és parkolók szezonális működtetése miatt.

A KFT. felelős beosztású dolgozói:

Rakics Anna                         ügyvezető

Vargáné Szőke Judit            könyvelő

Takácsné Jánka Erzsébet     Pénztáros, Temetői ügyintéző

Lukács László                       Műszaki vezető

Feladatok, és tevékenységek alapján a szervezeti felépítés a következő:

Cégvezetés:

Rakics Anna              Ügyvezető

Adminisztráció, számlázás, könyvelés:

Vargáné Szőke Judit              Könyvelő

Takácsné Jánka Erzsébet      Adminisztrátor/pénztáros

Üzemeltetési, vállalkozási feladatok feladatok ( Parkolás, strandok ):

Lukács László     Műszaki vezető

Eszközparkunk         

Renault Master platós teherauto 2 db

Renault Traffic 1 db

Multicar M26 platós teherauto  1 db

Renault Kangoo           1 db

MTZ 82

ISEKI Kistraktor 1 db

ISEKI kommunális fűnyíró kistraktor   1 db

Gianni F. PG200 kommunális fűnyíró   1 db

Fűnyíró kistraktor ( kidobós )   3 db

Benzinmotoros fűkasza 15 db

Benzinmotoros láncfűrész        4 db

Építőipari gépek